Αλαβές – Μπέτις 0-1 : Έκλεψε το τρίποντο (hls)

Η Μπέτις έκανε κακή εμφάνιση δημιουργικά αλλά νίκησε με γκολ του Μπόρχα Ιγκλέσιας μέσα στην χώρα των Βάσκων την Αλαβές με 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια.

Κακό ματς στο Μεντιθορόθα με λίγες φάσεις.

Οι γηπεδούχοι μπορούν να τα βάλουν με την τύχη του γιατί σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι του Ρουί Σίλβα. Με εκτέλεση κόρνερ του Μόγια στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης και με κεφαλιά του Ντε Λα Φουέντε στο 60ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και βρήκαν την λύση στον πάγκο τους. Ο 40χρονος Χοακίν μπήκε στο γήπεδο στο 64ο λεπτό και ο Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 76ο. Οι δυό τους συνεργάστηκαν και ο Ιγκλέσιας με το πρώτο του φετινό τέρμα έδωσε την νίκη στους Σεβιγιάνους με 1-0.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Η Αλαβές έφυγε απογοητευμένη από το γήπεδο και έχει χάσει επτά από τα οκτώ παιχνίδια της φέτος. Η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Βιγιαρεάλ. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παρέμεινε αήττητος στην καριέρα του απέναντι στην Αλαβές σε πέντε παιχνίδια (4/1/0).

Αλαβές (4/4/2) : Πατσέκο – Ναβάρο, Μιάζγκα, Λαγουάρδια, Ντουάρτε – Πελίστρι (77′ Έντγκαρ), Μόγια, Πίνα (77′ Λουμ), Ριόχα – Χοσέλου, Ντε λα Φουέντε (69′ Σιλά)

Μπέτις (4/2/3/1) : Ρουί Σίλβα – Μπεγερίν, Μπαρτρά, Έντγκαρ, Μορένο – Γκουαρδάδο, Καρβάλιο – Ρόδρι (64′ Χοακίν), Φεκίρ (90+ Γκουίντο), Κανάλες (65′ Τέγιο) – Γουίλιαν Ζοσέ (76′ Μπόρχα Ιγκλέσιας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.