Πέδρι: «Θα σηκώσουμε κεφάλι και θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα»

Κατά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα έως το 2026 ο 18χρονος μέσος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον των «μπλαουγράνα».

Συνοδευόμενος από τους γονείς του και το μεγάλο αδερφό του ο Πέδρι υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα έως το 2026. Αν και ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το ποσό που θα λαμβάνει ετησίως, είναι δεδομένο πως οι απολαβές του αυξήθηκαν κατακόρυφα, μετά την προηγούμενη απίθανη σεζόν.

«Στόχος μου είναι να παραμείνω εδώ για πολλά χρόνια. Βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο στην ομάδα, όμως θα σηκώσουμε κεφάλι και θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, χάρη στους γονείς μου και τον αδερφό μου, διατηρώ τα πόδια μου στη γη» επεσήμανε ο 18χρονος διεθνής μέσος.

«Αξίζει πολλά περισσότερα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα, ερωτηθείς για τη ρήτρα 1 δις ευρώ που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιο του Πέδρι. «Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα μου από τότε που ανέλαβα την προεδρία. Για τέτοιες στιγμές, αξίζει τον κόπο να είσαι πρόεδρος σε αυτό το σύλλογο» προσέθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.