Σέρχιο Αγουέρο: «Ποιος παίκτης δεν θέλει να είναι στη Μπαρτσελόνα;»

Ο Σέρχιο Αγουέρο επιμένει ότι δεν μετανιώνει για τη μετακόμιση του στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του για τη νέα του ομάδα την Κυριακή με αντίπαλο τη Βαλένθια.

Ο Αγουέρο αναγκάστηκε να περιμένει πολύ για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση λόγω τραυματισμού, αλλά έπαιξε σε προπονητικό παιχνίδι χθες με την Κορνέλα και σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Υπήρχαν φήμες το καλοκαίρι ότι ο Αγουέρο ήθελε να φύγει από την Μπαρτσελόνα, όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μέσι στην Παρί, αλλά ο 33χρονος επιμένει ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ.

«Όχι. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος παίκτης δεν θέλει να είναι στη Μπάρτσα; Θα σας έλεγα ότι η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών θα ήθελε να φορέσει αυτή τη φανέλα, ανεξάρτητα από το σε πόσο καλή ή κακή κατάσταση είναι η ομάδα. Έφτασα με την προσδοκία να παίξω με τον Λίο και ότι θα δημιουργηθεί μια καλή ομάδα, κάτι που προσπάθησε να κάνει ο σύλλογος. Όταν με κάλεσαν, σκέφτηκα: «Δεν με νοιάζει πόσο θα με πληρώσουν. Αισθάνομαι καλά και θα βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».
Ο Αγουέρο αναμένεται να μείνει στον αγώνα των Καταλανών με τη Βαλένθια, αλλά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα πάρει περίπου 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση αυτή στο «Καμπ Νου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.