Μπαρτσελόνα: Αυτά ζητάει για να επιστρέψει ο Τσάβι

Η διοικητική κατάσταση της Μπαρτσελόνα είναι μάλλον συγκεχυμένη αυτή τη στιγμή. Ο Λαπόρτα δεν φαίνεται να έχει και την καλύτερη άποψη για τον Ρόναλντ Κούμαν, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν τον στηρίζει, με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει ξεχάσει πώς να κερδίζει.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν αναφερθεί για να αντικαταστήσουν τον Ολλανδό, ο Τσάβι φαίνεται να είναι αυτός που οδηγεί την κούρσα. Ωστόσο, ζητά πέντε μεταγραφές από τον Λαπόρτα για να επανέλθει στους «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με την El Nacional δεν έχουν αναφερθεί συγκεκριμένα ονόματα, αλλά ο Τσάβι έχει μια σαφή ιδέα για το προφίλ των παικτών που απαιτεί.
Στην κορυφή αυτής της λίστας είναι ένας δημιουργικός μέσος, έτσι ώστε να μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που προτιμά, χρησιμοποιώντας το 4-3-3. Ενώ η τρέχουσα μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα των Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Νίκο και Γκάβι είναι σταθερή, δεν έχει δημιουργική παρουσία στο τελευταίο τρίτο.
Ο Τσάβι θέλει επίσης δύο μπακ αλλά είναι ξεκάθαρος για το προφίλ που θέλει. Ένας να είναι μία ευέλικτη επιλογή, όπως για παράδειγμα ο Αλάμπα και η άλλη ένας παίκτης με επιθετική ικανότητα, όπως ήταν παλαιότερα ο Ντάνι Άλβες.

Επόμενος στη λίστα απαιτήσεων του Τσάβι είναι ένας εξτρέμ που ειδικεύεται στην ντρίμπλα, ένα προφίλ παίκτη που λείπει από το κλαμπ. Ο Άντονι του Άγιαξ είναι μία επιλογή που «δουλεύει» ο σύλλογος, αλλά η συμφωνία απέχει πολύ από την ολοκλήρωση της. Τέλος, ο Τσάβι θέλει έναν σέντερ φορ. Προς το παρόν, η Μπαρτσελόνα έχει επιθετικούς τον Σέρχιο Αγκουέρο και τον Λουκ ντε Γιονγκ που είναι ποιοτικοί, αλλά απέχουν από τον ιδανικό ποδοσφαιριστή που θέλει ο Ισπανός. Ο Λαπόρτα θέλει να κυνηγήσει τον Έρλινγκ Χάλαντ, αλλά αυτό δεν μοιάζει εύκολο με βάση και την άσχημη οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα.

Και η λίστα συνεχίζεται … Μετά από όλα αυτά, ο Τσάβι θα ζητήσει επίσης την αποχώρηση ενός από τους βετεράνους της ομάδας. Όλοι αυτοί οι παίκτες «βαρέων βαρών» που υπάρχουν στο δυναμικό των Καταλανών. Ο Ζεράρ Πικέ, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Τζόρντι Άλμπα, ο Σέρχι Ρομπέρτο, όλοι έχουν παίξει κάποια στιγμή στο πλευρό του πρώην μέσου της Μπάρτσα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πάρει μία σκληρή απόφαση και να αποχωριστεί έναν από αυτούς.
Τέλος, ο Τσάβι συνφωνεί να αποχωρήσει ο Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς πιστεύει ότι δεν ταιριάζει στο σύστημα του παιχνιδιού της ομάδας. Ο Γάλλος είναι πιο συνηθισμένος στο ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις και με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2022, η αποχώρησή του θα μπορούσε να είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεται κανείς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.