Θέλτα – Γρανάδα 1-0: Λύτρωση στις καθυστερήσεις (hls)

Η Θέλτα έβγαλε μεγαλύτερη επιθυμία να φτάσει στη νίκη από τη Γρανάδα που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο επιχειρώντας να "κλέψει" το βαθμό,. Έχασε πέναλτι αλλά λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις από το Ντένις Σουάρες.

Μπορεί η Θέλτα να είχε καλή ψυχολογία έχοντας πετύχει μεσοβδόμαδα την πρώτη της νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και η Γρανάδα να αναζητούσε κι εκείνη να κάνει το ίδιο, όμως το πρώτο ημίχρονο στο “Μπαλαΐδος” δεν είχε καλό ποδόσφαιρο και σημαντικές στιγμές.

Οι γηπεδούχοι είχαν την επιθυμία της δημιουργίας, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αναζητούσαν τον αιφνιδιασμό προσεγγίζοντας με άκρως αμυντική τακτική το ματς. Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν περιορίστηκε κυρίως σε τελικές προσπάθειες εκτός περιοχής.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν έθελξαν με την απόδοση τους και το ποδόσφαιρο που παρουσίασαν. Η Θέλτα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 69ο λεπτό όταν ο Ιάγο Άσπας εκτέλεσε πέναλτι το οποίο όμως εξουδετέρωσε ο Μαξιμιάνο.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Γρανάδα είχε διπλή ευκαιρία με τους Σόρο, Σουάρες να σταματούν πάνω στον Ντιτούρο και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντένις Σουάρες με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 1-0 χαρίζοντας τη νίκη στη Θέλτα, που ήταν η δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.