Μαγιόρκα – Οσασούνα 2-3: Έσπασε η ισοπαλία με ματσάρα (hls)

Ύστερα από εφτά διαδοχικές ισοπαλίες ανάμεσα σε Μαγιόρκα και Οσασούνα, η ομάδα από την Παμπλόνα κατάφερε να σπάσει την παράδοση και να φύγει από το νησί με το "διπλό".

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο με καταπληκτικό ρυθμό, φάσεις και τρία γκολ. Η Οσασούνα άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με δυνατό σουτ του Κότε για να πάρει το προβάδισμα η ομάδα από την Παμπλόνα, όμως η απάντηση της Μαγιόρκα ήταν άμεση ισοφαρίζοντας με την κεφαλιά του Ντάνι Ροντρίγκεθ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σάλβα Σεβίγια (12ο λεπτό, 1-1). Η Οσασούνα επικίνδυνη προσπάθησε να ξαναπάρει το προβάδισμα έχοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Οϊγέρ, όμως η Μαγιόρκα ήταν αυτή που πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Αφού ενόχλησε τρεις φορές τον Ερέρα, στην τέταρτη ο Φερ Νίνιο κατάφερε να σκοράρει και να γράψει την ανατροπή (49′, 2-1).

Δεύτερο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, η Οσασούνα ισοφάρισε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ινίγκο Πέρεθ (58ο λεπτό, 2-2) και στο 89ο λεπτό η Οσασούνα έσπασε την ισοπαλία και έφυγε με το διπλό με το γκολ του Χάβι Μαρτίνεθ (2-3, 88ο λεπτό) μετά την ασίστ του Σάντσεθ που είχε περάσει λίγο πριν στον αγωνιστικό χώρο. Η Οσασούνα επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στην Παμπλόνα από την Μπέτις (1-3) πετυχαίνοντας δεύτερο συνεχόμενο διπλό μακριά από την έδρα της. Η Μαγιόρκα μετά την βαριά ήττα στην Μαδρίτη από την Ρεάλ (6-1), αγνοεί την νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.