Κάδιθ-Μπαρτσελόνα 0-0: Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Καταλανοί (hls)

Η ομάδα του Κούμαν δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στην Ανδαλουσία, μένοντας στο 0 με την Κάδιθ, έντονες διαμαρτυρίες των "μπλαουγράνα' για την αποβολή του Φρένκι Ντε Γιονγκ στο 65'.

Σε ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή σε ποσοστό 79%, ωστόσο για ακόμη μια φορά ήταν ελάχιστα δημιουργική και καθ’ όλα προβλέψιμη, αφού μόνο η αριστερή πτέρυγα λειτουργούσε με Ντεστ και Ντεπάι.

Η Κάδιθ έμεινε πιστή στο αμυντικό πλάνο της και δε γνώρισε ουσιαστική απειλή σε ένα πρώτο μέρος δίχως ευκαιρία για γκολ!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη υπόθεση. Ο Νεγρέδο στα πρώτα δευτερόλεπτα απείλησε με πανέμορφο σουτ, αλλά ο Τερ Στέγκεν του αρνήθηκε το γκολ.

Στο 51′ και στο 52′ ο Ντεπάι έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και στο 65′ ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη (αυστηρή) κίτρινη κάρτα τον Φρένκι Ντε Γιονγκ (η πρώτη στο 61′), με τους Καταλανούς να μένουν με παίκτη λιγότερο.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν χώρους και τους εκμεταλλεύτηκαν αλλά ο Τερ Στέγκεν κράτησε ανέπαφη την εστία του με σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ στο 90+4′ ο Ντεπάι έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ. 

Κάπως έτσι η Μπαρτσελόνα έχει 9 βαθμούς σε 5 αναμετρήσεις (έχει τον αγώνα με τη Σεβίλλη) ενώ η Κάδιθ έχει 6 πόντους σε 6 αναμετρήσεις. 

Kάδιθ (4-2-3-1): Λεντέσμα, Ίθα (79′ Ακάπο), Χαρογιάν, Τσουστ, Εσπίνο, Φάλι (40′ Γιόνσον), Αλαρκόν, Χιμένεθ (46′ Σάντσεθ), Σομπρίνο, Αρσαμέντια (57′ Περέα), Νεγρέδο (57′ Λοσάνο)

Προπονητής: Άλβαρο Θερβέρα

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Μινγέθα, Πικέ, Αραούχο, Ντεστ (80′ Πουτς), Φ. Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (αρχ.), Γκάβι (73′ Γκονθάλεθ), Ντεμίρ, Λ. Ντε Γιονγκ (68′ Κοουτίνιο), Ντεπάι

Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.