Eσπανιόλ – Αλαβές 1-0: «Σεφτέ» οι Καταλανοί, άσφαιροι ξανά οι Βάσκοι (hls)

Η Εσπανιόλ με γκολ - πέναλτι του Ραούλ Ντε Τομάς στο 54' πήρε την πρώτη νίκη στη La Liga με 1-0 επί της Αλαβές που παραμένει άποντη σε πέντε αγώνες!

Ο επιθετικός των Καταλανών είδε στο πρώτο ημίχρονο να του ακυρώνονται μέσω VAR δύο γκολ ως οφσάιντ (3′, 18′), ωστόσο στο ξεκίνημα του β’ ο ίδιος ξεκίνησε τη φάση που κατέληξε στο χέρι του Ντουάρτε και εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-0.

Οι Βάσκοι, που προέρχονταν από τέσσερις σερί ήττες και είχαν πετύχει μόνο ένα γκολ στη σεζόν, ήταν οι μόνοι που είχαν τελικές στο πρώτο μέρος χάνοντας ευκαιρίες με Ντουάρτε, Ριόχα και Χοσέλου.

Μετά το γκολ που δέχτηκαν όμως δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Βου Λέι να βγαίνει μόνος του προ του Πατσέκο αλλά τον τερματοφύλακα της Αλαβές να κρατά το 1-0.

Η Εσπανιόλ έφτασε έτσι τους 6 πόντους σε ισάριθμα ματς, οι Βάσκοι είναι άποντοι σε 5.

Eσπανιόλ (Μορένο): Λόπεθ – Χιλ, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Πεδρόσα – Μορλάνες (8′ Μέριδα), Μπαρέ (74′ Ντ. Λόπεθ) – Μελαμέντ (21′ Λέι), Εμπάρμπα, Δαρδέρ (88′ Μελένδο) – Ντε Τομάς (75′ Ντιματά).
Αλαβές (Καγιέχα): Πατσέκο – Μαρτίν (21′ Μιάζγκα), Τάτσι (86′ Ντε Λα Φουέντε), Λαγάρδια, Ντουάρτε – Γκαρθία (86′ Μόγια), Λουμ, Πίνα (8′ Πελίστρι), Ριόχα – Χοσέλου, Γκουιντέτι (60′ Σιλά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.