Σεβίλλη – Βαλένθια 3-1: Επιστροφή στις νίκες για την αήττητη Σεβίλλη (hls)

Η Σεβίλλη σκοράροντας μόλις στο δεύτερο λεπτό άνοιξε γρήγορα το δρόμο για να φτάσει στην τρίτη νίκη της στη φετινή La Liga, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στα πέντε ματς. Η Βαλένθια δυσκολεύθηκε πολύ να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων και πλήρωσε τα λάθη του τερματοφύλακα της.

Η Σεβίλλη προηγήθηκε με τη συμπλήρωση μόλις του δεύτερου λεπτού στην πρώτη τελική της προσπάθεια στο ματς. Ο Πάπου Γκόμες βρέθηκε σε θέση βολής κινούμενος στην αντεπίθεση και ο Έρικ Λαμέλα τον τροφοδότησε σωστά για να πανηγυρίσει η ομάδα του Ζιλιέν Λοπετέγι πολύ νωρίς το πρώτο της γκολ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν άργησε να πανηγυρίσει και το δεύτερο. Με δόση τύχης αλλά και κακής εκτίμησης από τον τερματοφύλακα της Βαλένθια Γκιόργκι Μαρμαντασβίλι. Ήταν το 15ο λεπτό όταν ο Γκονζάλο Μοντιέλ έκανε σέντρα, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Τόνι Λάτο και παίρνοντας ύψος πέρασε πάνω από τον Μαμαρντασβίλι για να γίνει το 2-0.

Ο Γεωργιανός πορτιέρε της Βαλένθια έχει ευθύνη και στο τρίτο γκολ, καθώς βγαίνοντας από την εστία του σε αντεπίθεση της Σεβίλλης έδωσε την ευκαιρία στο Ράφα Μιρ να τον “κρεμάσει” ωραίο πλασέ.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου η Βαλένθια αντέδρασε και κατάφερε με δυνατό σουτ του Ούγκο Ντούρο να μειώσει σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ, η Βαλένθια έδειξε να έχει έλλειμα δυνάμεων μετά την κυριακάτικη δοκιμασία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίλλη υπερασπίστηκε χωρίς δυσκολία το προβάδισμα των δύο τερμάτων φτάνοντας στην τρίτη της νίκη φέτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.