Λεβάντε-Θέλτα 0-2: “Έσπασε το ρόδι” η ομάδα της Γαλικίας (hls)

Εκμεταλλευόμενη δύο σοβαρά λάθη της άμυνας της Λεβάντε, η Θέλτα πέτυχε την πρώτη νίκη της στη σεζόν επικρατώντας με 2-0.

Στο “Θιουτάτ ντε Βαλένθια” το πρώτο ημίχρονο προσέφερε ελάχιστα πράγματα στους θεατές, καθώς οι δύο ομάδες δεν είχαν προσπάθεια προς την εστία, μοναδική αξιόλογη στιγμή στο 28′ μετά τη σέντρα του Μοράλες και το άστοχο τελείωμα του Μαρτίνεθ.

Ο σύλλογος της Γαλικίας είχε 58% κατοχή, αλλά ήταν ανούσια.

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερη δράση με τους “γρανότας” να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Ροζέρ Μαρτί στο 51′, αλλά στο 66′ το λάθος του Πιερ στο χώρο του κέντρου ήταν τεράστιο, ο Σάντι Μίνα έδωσε την ασίστ για τον Άσπας, που άνοιξε το σκορ φτάνοντας τα 168 γκολ σε 386 εμφανίσεις με το σύλλογο της Γαλικίας.

Στο 71′ ο Ντιτούρο έπιασε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ροζέρ Μαρτί και στο 85′ σε φάση-φωτοτυπία του πρώτου γκολ, ο Σάντι Μίνα έκλεψε την μπάλα από τον Βέζο, για να δώσει δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά για τον Μέντεθ που διαμόρφωσε το τελικό 0-2. 

Λεβάντε (5-3-2): Κάρδενας, Μιραμόν, Πιερ (73′ Ντε Φρούτος), Μουστάφι, Βέζο, Φρανκέσα, Πεπέλου (78′ Βούκσεβιτς), Ράντογια (73′ Ντάνι Γκόμεθ), Μαρτίνεθ (73′ Μελέρο), Ροζέρ Μαρτί, Μοράλες

Προπονητής: Πάκο Λόπεθ

Θέλτα (4-1-3-2): Ντιτούρο, Μάγιο (αρχ.), Αραούχο, Μουρίγιο, Γαλάν, Τάπια (46′ Νολίτο), Μπράις Μέντεθ (88′ Γιοκουσλού), Μπελτράν, Σέρβι (46′ Σουάρεθ), Μίνα, Άσπας (77′ Ντομίνγεθ)

Προπονητής: Εδουάρδο Κουντέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.