Μπαρτσελόνα: Μετά τον Κούμαν ποιος;

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία ισχυρίζονται ότι ο Αντόνιο Κόντε και ο Αντρέα Πίρλο είναι και οι δύο στη λίστα του Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσουν τον Ρόναλντ Κούμαν.

Στη συντριβή 3-0 από τη Μπάγερν προστέθηκε νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τη Γρανάδα τη Δευτέρα. Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει τη σεζόν με οκτώ βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια στη La Liga και το RAC1 αναφέρει ότι ο Κούμαν θα είναι σίγουρα στον πάγκο για την αναμέτρηση με την Κάντιθ την Πέμπτη. Όμως, άρθρα στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολλανδός δέχεται αυξανόμενη πίεση και από τον Τύπο και από το περιβάλλον της ομάδας να αποχωρήσει, με τον «θρύλο» των Καταλανών Τσάβι, να έχει συνδεθεί με πιθανό «επαναπατρισμό».

Μέρος του ισπανικού Τύπου ισχυρίζεται ότι ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο και ο προηγούμενος τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε είναι στην κορυφή της λίστας, με την Mundo Deportivo να αποκαλύπτει ότι η Μπαρτσελόνα δεν ψάχνει προσωρινή λύση, εάν ο σύλλογος αποφασίσει να απολύσει τελικά τον Κούμαν. Η Μπαρτσελόνα μελετά έναν πιθανό μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη του Ολλανδού, που θα καταφέρει να επαναφέρει τη ομάδα στις επιτυχίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.