Ρεάλ Μπέτις – Εσπανιόλ 2-2, γκολ και θέαμα (hls)


Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της La Liga σ’ αυτές τις πρώτες 5 αγωνιστικές έγινε στη Σεβίλλη ανάμεσα στην Ρεάλ Μπέτις και την Εσπανιόλ.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, όμως το θέαμα που χάρισαν στον κόσμο ήταν αντάξιο της αξίας του πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχοι μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και μόλις στο 3ο λεπτό είχαν δοκάρι σε ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή, από τον Ρόντρι.

Πίεζαν σε κάθε σημείο του γηπέδου, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν μία ευκαιρία και την έκαναν γκολ. Στο 16ο λεπτό από το γύρισμα του ντε Τομάς ο Βιδάλ βρέθηκε μόνος του στο πέναλτι πλάσαρε σωστά και έγραψε το 1-0.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι, αν και πίσω στο σκορ παρέμενε καλύτερη στο γήπεδο και φαινόταν πως πιο πιθανό ήταν να σκοράρει εκείνη παρά η Εσπανιόλ.

Όπως και έγινε, στο 41ο λεπτό από την εξαιρετική πάσα του Κανάλες ο Γούιλιαν πλάσαρε η μπάλα βρήκε στον αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων γράφοντας το 1-1.

Η πίεση της Μπέτις συνεχιζόταν με κύριους εκφραστές της τους Ρόντρι και Φεκίρ, με τους δύο να έχουν από ένα δοκάρι προτού ο Μπεγερίν κάνει εξαιρετική κίνηση από τα δεξιά κρατώντας τη μπάλα ανάμεσα από δύο παίκτες και γυρνώντας την ιδανικά στο Φεκίρ που πλάσαρε άψογα κάνοντας την ανατροπή στο 4ο λεπτό τους έξτρα χρόνου στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο η εικόνα δεν άλλαξε, οι γηπεδούχοι πίεζαν έχαναν ευκαιρίες αλλά γκολ άλλο δεν ήρθε και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η κόκκινη κάρτα (με VAR) στον Πετσέλα για σκληρό μαρκάρισμα στον Βιδάλ, που τον έβγαλε από το ματς μ’ ένα σοκαριστικό σκίσιμο στο πόδι.

Η Μπέτις έμεινε με 10 και άρχισε να δέχεται πίεση. Το παιχνίδι έφτανε στο τέλος τους και στο τέλος των 8 λεπτών καθυστερήσεων που έδειξε ο διαιτητής. Το ήταν που από απανωτά λάθη στην άμυνα, κόντρες και σουτ, στρώθηκε η μπάλα στον Καμπρέρα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.