Έλτσε – Λεβάντε 1-1, μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (hls)


Σ’ έναν αγώνα με ρυθμό και φάσεις Έλτσε και Λεβάντε σκόραραν από ένα γκολ και πήραν από έναν βαθμό, κάτι απολύτως δίκαιο σύμφωνα με την εικόνα του ματς.

Οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga, ήθελαν τη νίκη για να “σκαρφαλώσουν” στις θέσεις πάνω από τη μεσαία γραμμή και οι γηπεδούχοι έκαναν πρώτοι το βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Ήταν το 33ο λεπτό όταν ο Λούκας Πέρες ακολούθησε τη φάση που δημιούργησε ο Μπενεντέτο, ο οποίος είδε την μπάλα να κοντράρει δύο φορές και να φεύγει στ’ αριστερά εκεί όμως που ήταν ο Λούκας Πέρες ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0.

Η Λεβάντε προσπάθησε να βρει τα πατήματά της μετά το… σοκ και φάνηκε να τα καταφέρνει έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, όμως χρειάστηκε ένα λάθος του Γκονζάλο Βερντού ώστε να φύγει στην κόντρα ο έμπειρος και ποιοτικός Μοράλες ο οποίος δεν αστόχησε κάνοντας το 1-1.

Γκολ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι τρεις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 73ο, στο 93ο και στο 96ο λεπτό δεν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα του Καρντένας.

Στα άξια λόγου από το παιχνίδι, το ντεμπούτο του Παστόρε με τη φανέλα της Έλτσε που αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή της ομάδας του Φραν Εσκριμπά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.