Ράγιο Βαγεκάνο-Χετάφε 3-0: Με την αύρα του Φαλκάο! (hls)

Ο Κολομβιανός επέστρεψε στο ισπανικό πρωτάθλημα ύστερα από 8 χρόνια και σκόραρε στο ντεμπούτο του στο «Βαγέκας», 5η ήττα για το σύνολο του Μίτσελ.

Η Χετάφε, η οποία δεν είχε καταφέρει να σκοράρει πρώτη στα 4 προηγούμενα παιχνίδια της La Liga, έφτασε κοντά στο προβάδισμα με το φάουλ του Ουνάλ στο 2′, αλλά η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 8′, αφού ο διαιτητής είδε τη φάση στην οθόνη, καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για μαρκάρισμα του Τζενέ στον Εντεκά με τους παίκτες του Μίτσελ να διαμαρτύρονται έντονα και τον Τρέχο να ανοίγει το σκορ.

Το πρώτο μέρος είχε πολλά νεύρα, κίτρινες κάρτες (7 τον αριθμό, συνολικά 13), κανένα ρυθμό και δυστυχώς ένα σοβαρό τραυματισμό του Γιάνκτο στο 12′ με τον Τσέχο να γίνεται αλλαγή.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι διακοπές ήταν…αμέτρητες, με τις συγκινήσεις να έρχονται στο τελευταίο 15λεπτο. O Σις στο 78’ ύστερα από κόρνερ έκανε το 2-0 με κεφαλιά και στο 81’ ο Φαλκάο, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο δέκα λεπτά νωρίτερα, σημείωσε το 3-0, βρίσκοντας δίχτυα στη La Liga για πρώτη φορά μετά το Μάιο του 2013!

Το απογοητευτικό απόγευμα για τη Χετάφε (εκκίνησε το πρωτάθλημα με 5 ήττες) ολοκληρώθηκε στο 86’ με τον Ντιμιτριέφσκι να μπλοκάρει την μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Ουνάλ.

Ράγιο Βαγεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Σάβελιτς, Κατένα, Φραν Γκαρθία, Κομεσάνια (89’ Σουάρεθ), Σις, Παλαθόν (89’ Γουαρδιόλα), Τρέχο (αρχ.) (71’ Λόπεθ), Μπεμπέ (54’ Άλβαρο Γκαρθία), Εντεκά  (71’ Φαλκάο)

Προπονητής: Άντονι Ιραόλα

Χετάφε: Σόρια, Ιγλέσιας (46’ Λουίς), Τζενέ (αρχ.), Κουένκα, Ολιβέρα (72’ Μάτα), Μαξίμοβιτς, Τσέμα (46’Μασίας) , Σουάρες, Αλενιά (72’ Σίλβα), Γιάνκτο (14′ Βιτόλο), Ουνάλ

Προπονητής: Μίτσελ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.