Γρανάδα-Μπέτις 1-2: Νίκη με γκολάρα Κανάλες! (hls)

Ένα απίθανο γκολ του Σέρχιο Κανάλες στο 89' έδωσε το πρώτο τρίποντο στη La Liga στην ομάδα της Σεβίλλης.

Αμφότερες οι ομάδες αναζητούσαν το πρώτο τρίποντο στη σεζόν, με την Μπέτις -δεύτερη ομάδα σε ποσοστό κατοχής- να επιβάλει πλήρως το ρυθμό της και να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 5′, αφού σε τετ-α-τετ ο Φεκίρ νικήθηκε από τον Μαξιμιάνο.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας λίγο έλειψε στο 10′ πιεζόμενος από τον Τέγιο να δεχθεί γκολ, ενώ ο σύλλογος της Σεβίλλης απείλησε και στο 17′ με τον Ιγλέσιας αλλά και στο 34′ με σουτ του Φεκίρ, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Στο 43′ ο Μοντόρο εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σε transition, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ με τον Ρόδρι και για πρώτη φορά στη φετινή La Liga πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους, είχαν μεγαλύτερη ένταση και ισοφάρισαν χάρη σε ένα πανέμορφο σουτ του Σουάρες στο 66′.

Όμως ο Σέρχιο Κανάλες είχε τον τελευταίο λόγο. Ερχόμενος από τον πάγκο, πήρε την μπάλα στο 89′ στο χώρο του κέντρου και με σλάλομ που θύμισε Μέσι, διαμόρφωσε το τελικό 1-2 φέρνοντας την Μπέτις στους 5 βαθμούς, με τη Γρανάδα να αγνοεί ακόμη την επιτυχία.

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Αρίας, Ντουάρτε, Χερμάν (αρχ.) (59′ Αμπράμ), Νέβα, Γκοναλόν, Μοντσού (84′ Ετέκι), Μοντόρο, Σόρο (59′ Μπάκα), Ματσίς (64′ Ροτσίνα), Σουάρες (84′ Μολίνα)

Προπονητής: Ρομπέρτ Μορένο

Μπέτις: Ρουί Σίλβα, Μπεγερίν, Μπαρτρά (14′ Πεσέλα), Βίκτορ Ρουίθ, Μορένο, Ροδρίγες, Καρβάλιο (64′ Κανάλες), Ρόδρι (73′ Χοακίν),Φεκίρ (αρχ.) (64′ Καμαράσα), Τέγιο, Ιγλέσιας (46′ Γουίλιαν Ζοζέ)

Προπονητής: Μανουέλ Πελεγρίνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.