Πικέ: “Θα αποσυρθώ από την Μπαρτσελόνα όταν δε θα μπορώ να προσφέρω τίποτα”

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε σε συνέντευξη, ο Ισπανός άσος σχολίασε την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, πότε θα αποσυρθεί από την Μπαρτσελόνα, τον πρώην πρόεδρο Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου και την κριτική που δέχεται ο Ουμτίτι.

Αληθινός για ακόμα μια φορά στις δηλώσεις του ήταν ο Ζεραρ Πικέ. Ο άσος της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε ισπανικό Μέσο.

Αρχικά ο Ισπανός άσος υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του Ουμτίτι, ο οποίος δέχεται σκληρή κριτική από τους φιλάθλους. Στη συνέχεια μίλησε για την υπόθεση Λιονέλ Μέσι και την αποχώρηση του από τους “μπλαουγκράνα”.

Για το τέλος ο Πικέ αποκάλυψε ότι δεν σκέφτεται να αποσυρθεί και πως θα παίζει ποδόσφαιρο, μέχρι όπου αντέχουν τα πόδια του.

Αναλυτικά μέρος της συνέντευξης του:

Για τον Ουμτιτί: «Έχει ένα συμβόλαιο το οποίο τηρεί. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε συμπόνοια. Η συμπεριφορά του είναι εξαιρετική, δεν έχει χάσει ούτε μία προπόνηση. Το θέμα είναι ποιος υπογράφει το συμβόλαιο. Πολλοί άνθρωποι είναι στην ομάδα 30 χρόνια και δεν κάνουν τίποτα».

Για τον Λιονέλ Μέσι και την αποχώρηση του: «Ο Λαπόρτα μας ενημέρωσε. Παρότι συμφωνήσαμε στην μείωση, όπου περιμέναμε για να δηλωθούν οι παίκτες. Η ομάδα περίμενε να δει τι θα γίνει με το Μέσι, πριν ανακοινώσει πως είχαμε συμφωνήσει στις μειώσεις».

Για την απόσυρση του: «Όταν μου λένε πως είμαι 34 ετών και παίζω στην Μπαρτσελόνα, δεν δίνω δεκάρα. Προπονούμαι κανονικά, σωματικά είμαι εκεί που θέλω. Όταν έρθει η μέρα που δεν μπορώ να δίνω στην ομάδα ότι θέλω, θα φύγω».

Για τον Μπαρτομέου: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πως αν είναι ο χειρότερος πρόεδρος. Όλοι ήμαστε ένοχοι, αλλά είναι αλήθεια πως η ομάδα έχει πάει σε ένα σημείου που οι Καταλανοί δεν θέλουν να είναι. Πιστεύω πάντως πως τα επόμενα 5-10 χρόνια θα είναι καλά για την Μπαρτσελόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.