Ατλέτικο Μαδρίτης: Στον «αέρα» η παραμονή του Σαούλ

O Σαούλ Νίγκεθ, αποτελεί στόχο της Τσέλσι, αλλά με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να φτάνει στο τέλος της, το μέλλον του 26χρονου μεσοεπιθετικού δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

Τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι αποτελεί στόχο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέροντας ότι θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος ως δανεικός, με ενδεχόμενο να συμφωνηθεί η επιλογή αγοράς για το τέλος της σεζόν 2021/22.

Προς το παρόν ο Σαούλ Νίγκεθ παραμένει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μάλιστα έπαιξε ως αλλαγή στην ισοπαλία 2-2 των Μαδριλένων με τη Βιγιαρεάλ στην La Liga την Κυριακή. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Σιμεόνε παραδέχτηκε ότι το μέλλον τουΙσπανού μέσου παραμένει στον «αέρα».

Μιλώντας στη Marca, είπε ο προπονητής της Ατλέτικο: «Σήμερα (χθες) του είπα όλα όσα σκέφτομαι και αισθάνομαι, δεν υπάρχουν πολλά άλλα να πούμε. Τον βγάλαμε από την Ακαδημία και τον βοηθήσαμε να πετύχει όλα όσα θα μπορούσε να πετύχει στην καριέρα του. Τώρα θα δούμε τι θα συμβεί. Γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.