Ατλέτικο Μ. – Βιγιαρεάλ 2-2: Έμεινε όρθια με το αυτογκόλ της χρονιάς στις καθυστερήσεις (hls)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τις ευκαιρίες, κέρδισε 16! κόρνερ, έκανε 15 τελικές παραπάνω, αλλά χρειάστηκε το αυτογκόλ της χρονιάς από τον Μαντί για να μείνει αήττητη μετά το 2-2 με την Βιγιαρεάλ και να πιάσει κορυφή στην πριμέρα ντιβιζιόν.

Οι γηπεδούχοι είχαν το απόλυτο με 2/2 και με νίκη ανέβαιναν μόνοι στην κορυφή απέναντι στην Βιγιαρεάλ που μετρούσε 2 λευκές ισοπαλίες. Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα του Σιμεόνε πήρε τα ηνία της αναμέτρησης περιορίζοντας αυτή του Έμερι σε παθητικό ρόλο.

Στο 23′ ο Λεμάρ είχε δοκάρι, ενώ στο 39′ ο Μαντί πάνω στη γραμμή έβγαλε το πλασέ του Καράσκο. Το ημίχρονο έκλεισε με μία ακόμη ευκαιρία για την Ατλέτικο, καθώς η κεφαλιά του Τρίπιερ από τη μικρή περιοχή, κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος κόντρα στη ροή του ματς η Βιγιαρεάλ πήρε προβάδισμα με το εξαιρετικό πλασέ του Τριγκέιρος μετά τη δημιουργία του Γέρεμι. 4 λεπτά αργότερα, στο 56′ ο Σουάρες εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα και πλάσαρε για την ισοφάριση, στο πρώτο του φετινό γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι όμως και πάλι με τον Γέρεμι να δημιουργεί πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Γκρόνεφελντ στο 74′. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Βιγιαρεάλ θα πάρει σπουδαία νίκη, ήρθε το αυτογκόλ του Μαντί στο 5ο των καθυστερήσεων για το τελικό 2-2. Ο Σαούλ γέμισε στα τυφλά, ο Μαντί γύρισε με το κεφάλι προς τα πίσω, αλλά ο Ρούλι είχε αποφασίσει να βγει αφήνοντας κενή την εστία του.

Με αυτυό τον ανέλπιστο τρόπο η Ατλέτικο πάτησε κορυφή την οποία όμως μοιράζεται με άλλες 5 ομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.