Γρανάδα – Βαλένθια 1-1: Έκλεψαν πόντο στο τέλος οι «νυχτερίδες»! (hls)

Η Βαλένθια απέσπασε πόντο στην έδρα της Γρανάδα ισοφαρίζοντας στο 88' με πέναλτι του Σολέρ.

Οι «νυχτερίδες» έφτασαν τους τέσσερις πόντους μετά από δύο αγωνιστικές της La Liga, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους δύο με ισάριθμες ισοπαλίες.

Σε ένα ματς με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και διακοπές, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην πρώτη επικίνδυνη φάση στο 16′ με τον Μπάκα να βγάζει πανέμορφα τετ-α-τετ τον Σουάρες που δεν αστόχησε.

Η Βαλένθια είχε φάσεις με Βας, Γκέντες και κυρίως τον Τσέρισεφ (41′) στο πρώτο μέρος, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ααρόν να στέκεται στο ύψος του. Οι Μόντσου και Σουάρες απείλησαν για δεύτερο γκολ για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Το β’ ξεκίνησε με τον Χερμάν να αστοχεί από κοντά σε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-0, αλλά τους φιλοξενούμενους να απαντούν με καλές φάσεις των Γκέντες και Μάξι Γκόμες.

Ο Μαμαρντασβίλι στο 61′ έσωσε την εστία του σε κεφαλιά του Γκοναλόν σε απόκρουση που αποδείχτηκε κλειδί για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 88′ ο Γκαγιά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Πουέρτας και ο Σολέρ με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση σε ισάριθμα ματς ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 90′ οι φίλοι της Γρανάδα πανηγύρισαν γκολ του Μοντόρο από κοντά, όμως αυτό ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR καθώς ο Ντομίνγκος προηγουμένως ήταν σε θέση οφσάιντ όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα πριν τον σκόρερ.

ΓΡΑΝΑΔΑ (Μορένο): Ααρόν – Φουλκιέ, Ντομίνγκος, Χερμάν, Άμπραμ (46′ Πουέρτας), Νέβα – Μόντσου (46′ Μίγια), Γκοναλόν, Μοντόρο – Σουάρες (72′ Ματσίς), Μπάκα (67′ Μολίνα).
ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Μπορδαλάς): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Παουλίστα, Αλδερέτε, Γκαγιά – Σολέρ (90+2′ Σολέρ), Βας, Τσέρισεφ (90+5′ Ντιακαμπί) – Γκέντες (79′ Γκέντες), Γκόμες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.