Λανγκλέ: Στο ραντάρ του Μουρίνιο και της Ρόμα

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως η Ρόμα ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Γάλλου διεθνή της Μπαρτσελόνα Κλεμόν Λανγκλέ.

Σύμφωνα με το El Chiringuito TV, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο ραντάρ του Ζοζέ Μουρίνιο για την ενίσχυση της Ρόμα. Ο Λανγκλέ είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που συνδέεται με την Serie A μετά τον Μιραλέμ Πιάνιτς ππου συζητάει την επιστροφή του στην Γιουβέντους και τον Φελίπε Κοουτίνιο που ενδιαφέρει την Λάτσιο.

Το συμβόλαιο του Γάλλου στόπερ των μπλαουγράνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, καθώς πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του. Το μέλλον του κρίνεται αβέβαιο στο Καμπ Νοόυ καθώς ο Ρόναλντ Κούμαν προτίμησε να τον αφήσει στον πάγκο στην πρεμιέρα της La Liga κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (4-2).

Πριν γίνει κάποια κίνηση η Ρόμα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ρόστερ της καθώς διαθέτει ήδη τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς. Την περσινή σεζόν ο Λανγκλέ μέτρησε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας ένα γκολ και βγάζοντας μια ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.