Ίντερ: «Όχι» στα 50 εκατομμύρια της Ατλέτικο για τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Δεν θέλει να πουλήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες «κοψοχρονιά» από ότι φαίνεται η Ίντερ! Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέθεσε πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ αλλά η ιταλική ομάδα την απέρριψε αφού αξιώνει το υπέρογκο ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ίντερ δεν είναι στα καλύτερα της οικονομικά και χρειάζεται ενέσεις… ρευστού για να ορθοποδήσει. Πάνω σε αυτή την συγκυρία θέλησε να πατήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προσέφερε 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Όμως, οι «νερατζούρι» μπορεί να βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση αλλά απογοητεύτηκαν από το ύψος της πρότασης και την απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Tuttosport» η ιταλική ομάδα αξιώνει σχεδόν τα διπλά για να δώσει τον Αργεντίνο άσο της (90 εκατομμύρια ευρώ). Ποσό που η Ατλέτικο δεν φαίνεται προς το παρόν να θέλει να διαθέσει, οπότε οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Ο 23χρόνος επιθετικός είδε το όνομα του να συνδέεται με την Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, με της Τσέλσι και Άρσεναλ από το Νησί να τον θέλουν επίσης σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα.

Θα είναι ένα από τα σίριαλ του Αυγούστου αλλά η Ίντερ θα πρέπει να κατέβει αισθητά στις απαιτήσεις της αν θέλει να πουλήσει τον παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.