Στην κορυφή η Μπαρτσελόνα

Στην πρώτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν ανέβηκε προσωρινά η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Γρανάδα. Ο Τσάβι στο 34' με απευθείας φάουλ πέτυχε το μοναδικό γκολ των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έφτασαν τους 21 βαθμούς έναντι 20 της Λεβάντε και 19 της Ρεάλ που αγωνίζονται την Τετάρτη (26/10).

Στην πρώτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν ανέβηκε προσωρινά η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Γρανάδα. Ο Τσάβι στο 34′ με απευθείας φάουλ πέτυχε το μοναδικό γκολ των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έφτασαν τους 21 βαθμούς έναντι 20 της Λεβάντε και 19 της Ρεάλ που αγωνίζονται την Τετάρτη (26/10).

Οι γηπεδούχοι που έμειναν στους 5 βαθμούς, είδαν τον Ρομέρο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη στο 54′ και κάπου εκεί… ξέχασαν τις  όποιες ελπίδες είχαν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Γρανάδα μάλιστα, τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Μπενίτεθ.

Με τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχόμενη και με το ίδιο σκορ μετά το 1-0 επί της Χιχόν, η Μπαρτσελόνα, έστω και αν δεν έπεισε με την εμφάνισή της, άφησε πίσω την ισοπαλία με τη Σεβίλη στο «Καμπ Νου».

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Σικέιρα, Νιόμ, Μάινθ, Λόπεθ, Γκόμεθ, Μπενίτεθ, Ριμέρο, Φ. Ρίκο (79′ Μόγιο), Μ. Ρίκο, Ούτσε (63′ Γέιχο)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Αμπιντάλ, Άλβες, Μάξουελ, Μασεράνο, Φάμπρεγας (71′ Ινιέστα), Τσάβι (84′ Κεϊτά), Μπούσκετς, Μέσι, Πέδρο (56′ Βίγια), Κουένθα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.