Λαπόρτα: «Ο Μέσι θέλει αγάπη και να νιώθει άνετα»

Σε συνέντευξη Τύπου ο νέος διοικητικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους Καταλανούς και κυρίως το μέλλον του Αργεντινού super star.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την ανάληψη του προεδρικού θώκου στην Μπαρτσελόνα, ο επανακάμψας Τζοάν Λαπόρτα έδωσε συνέντευξη Τύπου μιλώντας για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους φιλάθλους των Καταλανών.

«Αυτό που ζητάει ο Μέσι είναι αγάπη, να νιώθει άνετα και να του αρέσει εκεί που παίζει. Να ξαναχαμογελάσει  και να περνάει καλά. Να νικάει και να βλέπει πως μπορεί να κερδίζει. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Με τον Κούμαν έχουμε μια ειλικρινή σχέση. Όταν ήρθα εδώ κι ανέλαβα, είχε ήδη συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν. Είμαστε σε συζητήσεις και τα πάντα αξιολογούνται. Όλοι θέλουν να έρθει ο Τσάβι, αλλά εμείς θα πάρουμε την απόφαση. Έχουμε προπονητή με συμβόλαιο εν ισχύ.

Προσπαθούμε να αλλάξουμε την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Πρέπει να γίνουν προσαρμογές. Παράλληλα υπάρχει το Financial Fair Play, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν το εκπληρώνουμε ως κριτήριο.

Έχω διαμηνύσει στον Τσεφερίν (σ.σ. πρόεδρος της UEFA) πως δεν πρόκειται να ζητήσουμε συγγνώμη για μια σκέψη μας. Εάν μας τιμωρήσουν, θα προσφύγουμε στο CAS. Θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο του διαλόγου. Όλοι οι σύλλογοι είναι χρεωμένοι και υπάρχουν μερικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου που πλουτίζουν» είπε μεταξύ άλλων ο Λαπόρτα, ο οποίος τόνισε πως η εσωτερική έρευνα που διεξάγεται αυτό το διάστημα στο σύλλογο για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, έχει αποκαλύψει μερικά ανησυχητικά ευρήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.