Σιμεόνε: “Το παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ είναι τελικός”

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου (22/5, 19:00μ.μ) ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαγιαδολίδ, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένας τελικός.

Σημαντικό το ματς με την Βαγιαδολίδ για τους “ροχιμπλάνκος” η ομάδα του Τσόλο θέλει το τρίποντο. Η νίκη οδηγεί στην εξασφάλιση του πρωταθλήματος ύστερα από 2014.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το κλαμπ που απειλεί την Ατλέτικο στο δρόμο για το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό το λόγο η Σιμεόνε θεωρεί τελικό τον αγώνα με την Βαγιαδολίδ, καθώς ο συγκεκριμένος σύλλογος παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Βαγιαδολίδ: «Είναι ένας τελικός εναντίον της Βαγιαδολίδ, με δύο ομάδες να αγωνίζονται για τους δικούς τους διαφορετικούς, αλλά σημαντικούς, στόχους και θα δώσουν και οι δύο απολύτως ό,τι έχουν για να το επιτύχουν».

Για τους “ροχιμπλάνκος” – “μερέγχες” που διεκδικούν το πρωτάθλημα: «Γνωρίζουμε ότι οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές από τις δικές μας, αλλά ωστόσο είναι σημαντικές γι’ αυτό που θέλουν να επιτύχουν. Ήταν μια μακρά σεζόν, με όλες τις ομάδες να αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα. Αυτή τη στιγμή είμαστε δύο ομάδες που αγωνίζονται για τον τίτλο, τρεις για δύο θέσεις υποβιβασμού. Πρέπει να δίνεις τα πάντα σε κάθε παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα και να ελπίζεις ότι στο τέλος θα έχεις αυτό που θέλεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.