Θέλτα – Λεβάντε 2-0 : Καθάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο οι «Κέλτες»

Η Θέλτα επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα

Την ενδέκατη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Θέλτα καθώς επικράτησε 2-0 της Λεβάντε εντός έδρας για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι «φόρτσαραν» στο δεύτερο ημίχρονο και χάρις τα γκολ των Μέντες, Σολάρι έφτασαν τους 44 βαθμούς βρισκόμενοι πλέον στην 9η θέση της κατάταξης. Από την άλλη, η Λέβάντε έμεινε στους 38 και την 11 θέση έχοντας 14 ήττες μετά από τη σημερινή στο Μπαλαίδος.

Από άποψη φάσεων και θεάματος το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά φτωχό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή με 66% αλλά τελείωσαν τα πρώτα 45 λεπτά με μόλις τρεις και τελικές εκ των οποίων οι δύο ήταν στην εστία. Από την άλλη πλευρά, η Λεβάντε πέρασε τη περισσότερη ώρα στο πρώτο μισό αμυνόμενη προσπαθώντας να δημιουργήσει προβλήματα στην ανάπτυξη της Θέλτα. Λίγο πριν οι ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, οι «Κέλτες» κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο μετά από χρήση του VAR, ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση του.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής της Θέλτα πέρασε στο παιχνίδι τους Μάρτιν, Αραούχο προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν πέντε λεπτά αργότερα (51′) οι γηπεδούχοι να ανοίξουν το σκορ με τον Μέντες ύστερα από ασίστ του Άσπας και να γράψουν το 1-0 νωρίς στην επανάληψη. Η ομάδα του Κούντετ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις και στο 74ο λεπτό έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Σολάρι να σκοράρει οκτώ λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι και να κλειδώνει την νίκη για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, ο Λόπες έκανε μαζεμένες όλες τις αλλαγές του ώστε να αποκτήσει κάποιες πιθανότητες έστω να μειώσει στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε και η ομάδα του γνώρισε την ήττα.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ : 2-0

ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ : 0-0

ΣΚΟΡΕΡΣ : Μέντες (51′), Σολάρι (74′)

Θέλτα (Κούντετ) : Βιλάρ, Βάσκεθ, Φοντάν ( 46′ Μάρτιν), Μουρίλο, Αιντού (46′ Αραούχο), Μέντες, Ταπία ( 29′ Μπελτράν), Νολίτο (85′ Φερέγια), Σουάρεζ, Άσπας ( 66′ Σολάρι), Μίνα.

Λεβάντε(Λόπες) : Καρδένας, Ντουάρτε ( 80′ Μιραμόν), Ποστίγκο, Βέζο, Κλερκ, Φρούτος, Μελέρο (79′ Λεόν), Πιέρ (83′ Ντουκουρέ), Μπάρντχι (66′ Ροχίνα), Μάρτι, Καντέρο (79′ Μοράλες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.