Ισπανία: Σε σταθερή τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου η Σεβίλλη (hls)

Νίκησε εκτός έδρας 1-2 την Ρεάλ Σοσιεδάδ- Η Οσασούνα επικράτησε 2-0 της Έλτσε.

Στην τέταρτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με 64 βαθμούς παρέμεινε η Σεβίλλη που έφυγε από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την νίκη (1-2), ύστερα από ανατροπή και εξακολουθεί να υπολείπεται στην βαθμολογία, ενός πόντου από την Μπαρτσελόνα και δυο από την Ρεάλ που προπορεύονται, με έναν αγώνα λιγότερο. Μπορεί η Σεβίλλη να είναι στην τέταρτη θέση και η Ρεάλ Σοδιεδάδ στην πέμπτη, αλλά η εικόνα του αγώνα, επιβεβαίωσε την διαφορά των 17 βαθμών που χωρίζει τις δυο ομάδες.

Στο άλλο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής, η Οσασούνα νίκησε 2-0 την Έλτσε και την «βύθισε» περισσότερο στην ζώνη του υποβιβασμού.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΣΕΒΙΛΗ 1-2

Στο γήπεδο «Ανοέτα», οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, μόλις, στο πέμπτο λεπτό, με σκόρερ τον Κάρλος Φερνάντεθ, αλλά η Σεβίλλη χρειάστηκε μόνο δυο λεπτά για να φτάσει στην μερική και ολική ανατροπή. Στο 22’, ο Φερνάντο ισοφάρισε (1-1) και στο 24’, ο Εν-Νεσίρι σημείωσε το δεύτερο γκολ των Σεβιγιάνων (1-2). Η Σοσιεδάδ κέρδισε…μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να απειλήσει την Σεβίλλη, στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η διαφορά δυναμικότητας, ήταν φανερή και οι παίκτες του Λοπετέγκι, έκαναν διαχείριση του ρυθμού, δημιουργώντας άλλες δυο καλές ευκαιρίες για να σκόραραν με τον Εν Νεσίρι και τον Τζόρνταν.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ριμίρο, Ελστουντότο (75’ Γκουρίντι), Νόρμαντ, Ζουλμπέντια, Μονρεάλ, Ζουμπιμεντί, Ογιαρθαμπαλ (75’ Γιανουζάι), Φερνάντεθ (74’ Γκοροσάπελ), Γκεβάρα, Μπάρεντχεα (83’ Πόρτου), Ισάκ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Κάρλος, Κουντέ, Νάβας, Γκόμες (77’ Τόρες), Φερνάντο, Τζόρνταν (77’ Γκούντελι), Οκάμπος (90’ Βάσκες), Εν Νεσίρι (90’ Ντέ Γιόνγκ), Σούσο.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΕΛΤΣΕ 2-0

Στο γήπεδο «Ελ Σαδάρ», η Οσασούνα, σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έφτασε στην εύκολη επικράτηση, κόντρα στην Έλτσε

Στο 38’, ο Κίκε Μπαράια από την ασίστ του Μανουέλ Σάντσεθ, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 68’, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Ντιέγκο Γκονζάλεθ… πρόσφερε με αυτογκόλ, το 2-0 για την Οσασούνα που έφτασε τους 37 βαθμούς και βρίσκεται σταθερά στην 12η θέση και ισόβαθμη με την Ατλέτικ Μπιλμπάο και την Θέλτα Βίγο. Δωδέκατη η Οσασούνα (37β.), στην 18η θέση η Έλτσε (26β.) και ενώ υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίες ομάδες.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Πιρόν, Βιντάλ (75’ Ραμάλιο), Χερνάντεζ, Ντ. Γκαρσία, Σάντσεθ (75’ Ρονκάλια), Μπαράια (75’ Μοράλες), Μονσαγιόλα (85’ Σανσούρζο), Μπράσανατς, Ρ. Γκαρσία, Μπούντιμιρ.

ΕΛΤΣΕ: Γκασανίγκα, Μοχίκα, Γκονθάλεθ, Κάλβο, Παλάσιος, Ριγκόνι (65’ Πιάτι), Γκούτι (75’ Νίνο), Μαρκόνε (85’ Λουίζμι), Φερνάντεθ (65’ Μορέντε), Μίλα (75’ Ροντρίγκες), Μπογιέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.