Κακά: «Με βοηθά ο Μουρίνιο»

Αλλαγή δεδομένων στην σχέση του Κάκα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Βραζιλιάνο να μιλά κολακευτικά για τον Πορτογάλο.

Αλλαγή δεδομένων στην σχέση του Κάκα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Βραζιλιάνο να μιλά κολακευτικά για τον Πορτογάλο. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει βοηθήσει αρκετά την εφετινή σεζόν και συμπλήρωσε πως θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.

Ο Κακά τόνισε στον ισπανικό Τύπο: «Έχω μόνο καλά λόγια για τον Μουρίνιο. Μπορούσε ανά πάσα στιγμή να τελειώσει την καριέρα μου και σίγουρα το σκέφθηκε. Ένας ποδοσφαιριστής σηκώνει μεγάλο βάρος, όταν δεν μπορεί να αποδώσει, ενώ ο προπονητής μπορεί να τον αντικαταστήσει με μεταγραφή, ειδικά όταν αυτός δεν αποτελεί προσωπική του επιλογή».

Στην συνέχεια, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Στο τέλος, όμως, αυτός με βοήθησε. Η εμπιστοσύνη του προπονητή στους ποδοσφαιριστές του είναι φυσιολογική, αλλά αυτή μπορεί να χτιστεί μονάχα στα παιχνίδια και στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι, αργά και σταθερά, θα αποκτήσω την εμπιστοσύνη του κόουτς».

Τέλος, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Το πρόβλημα ήταν πάντα δικό μου. Πέρασα αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλά αυτός με στήριξε κάθε φορά. Έκλαψα, όταν τα εμπόδια πολλαπλασιάστηκαν. Έκανα ατομικές προπονήσεις, αλλά πλέον είμαι αποφασισμένος να επανέλθω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.