Απειλή από το… παρελθόν

Η Ρεάλ Σαραγόσα κινδυνεύει με υποβιβασμό στο τέλος της σεζόν για χρέος που έχει προς την Σαχτάρ Ντόνετσκ από την μετεγγραφη του Ματουζαλέμ.

Η Ρεάλ Σαραγόσα κινδυνεύει με υποβιβασμό στο τέλος της σεζόν για χρέος που έχει προς την Σαχτάρ Ντόνετσκ από την μετεγγραφη του Ματουζαλέμ. Η υπόθεση είναι παλιά. Τον Ιούλιο του 2007 η ομάδα της Αραγονίας είχε αποκτήσει από την Σαχτάρ Ντόνετσκ τον Βραζιλιάνο μέσο αφού συμφώνησε να πληρώσει 14,4 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Ουκρανοί, όμως, κατήγγειλαν ότι έχουν πάρει μόνο 500 χιλιάδες ευρώ και προσέφυγαν στη FIFA η οποία αφού εκδίκασε την υπόθεση, αποφάσισε να καταβληθούν 6,8 εκ. ευρώ στην Σαχτάρ. Η ομάδα του Ντόνετσκ δεν ικανοποιήθηκε και προσέφυγε στο CAS, το οποίο την δικαίωσε επιδικάζονας 12 εκ ευρώ ως αποζημίωση!

Η FIFA «πιέζει» την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για να τιμωρήσει την Σαραγόσα με αφαίρεση βαθμών. Αν δεν το πράξει, τότε η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν αποκλείεται να επιβάλει υποβιβασμό στην ισπανικη ομάδα και αποκλεισμό της απ’ όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.