Φερέιρα ο… δημιουργός του Φαλκάο

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αυτός που ευθύνεται κατά πολύ για την αγωνιστική εικόνα του Φαλκάο, σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του παίκτη, Ρανταμέλ Γκαρσία στην ισπανική εφημερίδα «As».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αυτός που ευθύνεται κατά πολύ για την αγωνιστική εικόνα του Φαλκάο, σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του παίκτη, Ρανταμέλ Γκαρσία στην ισπανική εφημερίδα «As». Ο Κολομβιανός άσος που αναδείχθηκε στην Πόρτο υπό τις οδηγίες του τεχνικού του Παναθηναϊκού, κατάφερε την περασμένη σεζόν να ο χριστεί πρώτος σκόρερ στο Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια να  αποτελέσει την αντικαταστάτη του Κουν Αγκουέρο στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Στην Πόρτο ο Φαλκάο συνάντησε τον Ζεσουάλδο  Φερέιρα και αυτό ήταν κάτι το πολύ σημαντικό. Ήταν κάτι σαν τον. ποδοσφαιρικό του πατέρα. Ήταν πολύ τυχερός γιατί σήμερα δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που χαρίζουν χρόνο σε έναν μόνο παίκτη με σκοπό να τον διδάξουν».

«Συνήθως σου ζητάνε πράγματα και δε σε διδάσκουν. Ο Ζεσουάλδο δεν ήταν έτσι. Ο Φαλκάο θα του είναι πάντα ευγνώμων. Βελτίωσε πολύ τον γιό μου, όπως μου έλεγε ο ίδιος καθημερινά. Ο Φαλκάο όπως βλέπετε είναι προϊόν της δουλειάς του Φερέιρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.