Τσάβι: «Φωνάζουν αυτοί»

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι καυτηρίασε την συμπεριφορά των παικτών της Ρεάλ στον επαναληπτικο τελικό του Σούπερ Καπ.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι καυτηρίασε την συμπεριφορά των παικτών της Ρεάλ στον επαναληπτικο τελικό του Σούπερ Καπ.«Είναι ντροπή αυτό για την εικόνα της Ρεάλ. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Μόνη τους έγνοια είναι να κλωτσούν και να ψάχνουν καυγάδες. Όμως αποδόθηκε δικαιοσύνη. Μπορεί να κάνεις κατά λάθος ένα σκληρό μαρκάρισμα, αλλά ο Μαρσέλο ήθελε να χτυπήσει τον Σεσκ και το ίδιο ο Πέπε. Είναι κρίμα να μην τιμωρούνται τέτοιες ενέργειες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, διαμαρτύρονται κιόλας!», δήλωσε.

Αναφερόμενος στη στάση των παικτών της Ρεάλ, οι οποίοι αποχώρησαν κατά την διάρκεια της απονομής του τροπαίου, ο Τσάβι είπε: «Εμείς ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο όταν η Ρεάλ πήρε το Κύπελλο κι έπρεπε κι αυτοί να κάνουν το ίδιο». Για το παιχνίδι επεσήμανε:«Δεν είμαστε στην καλύτερη φόρμα μας, αλλά και πάλι καταφέραμε να πάρουμε το Σούπερ Καπ και να νικήσουμε τη Ρεάλ, που είχε προετοιμαστεί εντατικά για αυτά τα δύο παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.