Τσάβι: «Μου ακούγεται γελοίο»

Η κόντρα ανάμεσα στον Αρσέν Βενγκέρ και τον Τσάβι φαίνεται πως καλά κρατεί καθώς ο Ισπανός άσος απάντησε στα λεγόμενα του τεχνικού της Άρσεναλ...

Η κόντρα ανάμεσα στον Αρσέν Βενγκέρ και τον Τσάβι φαίνεται πως καλά κρατεί καθώς ο Ισπανός άσος απάντησε στα λεγόμενα του τεχνικού της Άρσεναλ που δήλωσε πως ο Τσάβι δεν έδειξε σεβασμό τόσο σε αυτόν όσο και στην ομάδα του.
 
Πριν μερικές εβδομάδες ο αρχηγός της Μπάρτσα σχολίασε την επικείμενη μετεγγραφή του Τσεσκ Φάμπρεγκας και τόνισε χαρακτηριστικά πως ο συμπατριώτης του είναι δυστυχισμένος στην Αγγλία. Αυτό ενόχλησε τον Βενγκέρ και απάντησε άμεσα στο Τσάβι λέγοντας του πως οι δηλώσεις του αυτές δε δείχνουν σεβασμό σε κανέναν.
 
«Αυτό είναι γελοίο. Εγώ απλά υποστήριζα τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα και του Τσεσκ. Αυτό ήταν όλο και δε θέλω να μπω σε προσωπικό πόλεμο με τον Βενγκέρ. Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν»,τόνισε ο 31χρονος άσος.
 
Στη συνέχεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε και πάλι στην υπόθεση της μεττεγραφής του Φάμπρεγκας στη Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας: « Δε γνωρίζω ακριβώς ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί αλλά βλέπω πως αυτή τη χρονιά αυτοί είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο της πώλησης του παίκτη. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι παρά το γεγονός πως τα πάντα εξαρτώνται από την Άρσεναλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.