Νέα επίθεση Πικέ σε Μουρίνιο

Επίθεση κατά του Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά, ο Ζεράρ Πικέ.

Επίθεση κατά του Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε ο Ζεράρ Πικέ. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα έδωσε συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Καταλανούς και στον Πορτογάλο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας στην καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», πως είναι καλύτερα να. σκάσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είναι καλύτερα να… σκάει και να κερδίζει τίτλους, γιατί όλα στο ποδόσφαιρο σου επιστρέφονται. Αν παρατηρήσεις, πάντα έτσι συμβαίνει. Είπε όσα είπε για τον Βίγια και του έβαλε δύο γκολ στο 5-0, μίλησε για τη Σπόρτινγκ Χιχόν και εκείνη τους κέρδισε στο γήπεδό τους».

Και συμπλήρωσε: «Όλος ο κόσμος ξέρει που βρίσκονται τα όρια. Μας κατηγόρησαν ψευδώς κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Συνεχείς επιθέσεις, σχεδόν κάθε εβδομάδα, για να χαλάσουν ό,τι ωραίο κάναμε. Εμείς δεν μιλάμε για διαιτητές, παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο».

Σχετικά με την επικείμενη μετεγγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας τόνισε: «Θα ήθελα να τον δω να έρχεται. Όλα τα μέλη της οικογένειάς του είναι οπαδοί της Μπαρτσελόνα όλη τους τη ζωή. Δεν είναι μόνο σπουδαίος άνθρωπος, αλλά επίσης τέτοιοι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν πολύ στον τρόπο παιχνιδιού μας. Ήταν πολλά χρόνια στις ακαδημίες και θα προσαρμοζόταν πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τί θα γίνει. Οι από πάνω δουλεύουν σκληρά και μακάρι να τον ξαναφέρουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.