Ανανέωσε με Βαλένθια ο Έμερι

Ως ανταμοιβή για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος, η διοίκηση της Βαλένθια ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ουνάι Έμερι.

Ως ανταμοιβή για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος, που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η διοίκηση της Βαλένθια ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ουνάι Έμερι για ακόμη μια χρονιά.

Η επιτυχία του τεχνικού των «νυχτερίδων» παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς πως δεν είχε στη διάθεσή του, τους Νταβίντ Βίγια και Νταβίντ Σίλβα που πουλήθηκαν στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Στο γεγονός αυτό στάθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνουελ Λιορέντε που εμφανίστηκε χαρούμενος αλλά και αισιόδοξος για το μέλλον.

 «Ο Ουνάι έχει βελτιωθεί πολύ. Το να βγαίνεις απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύτιμο και εκτιμάμε την αφοσίωση του στο να βελτιώσει την ομάδα μας αλλά και παράλληλα την ικανότητά του ως προπονητή. Μεγαλώνουμε σαν ομάδα και δίνουμε ελπίδα στους οπαδούς μας. Η πρόκληση είναι να ανέβουμε ένα σκαλί ακόμα στο μέλλον και ο Έμερι φαίνεται φιλόδοξος. Έχει όλα τα προσόντα και νιώθει άνετα με τον σύλλογο μας».

Ενώ ο ίδιος ο προπονητής της Βαλένθια τόνισε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Σκοπός μου είναι να αναπτύξω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ και αυτό το πρότζεκτ με καθοδηγεί. Αυτό που θα κάνουμε είναι να βελτιωθούμε και να κάνουμε μεγαλύτερα βήματα προς τα μπροστά. Έχουμε σπουδαία ομάδα και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.