Τσέλσι και Γιουνάιτεντ παρακολουθούν Αγουέρο

Την Κυριακή κρίνεται ο τίτλος στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται όμως πως οι δυο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Την Κυριακή κρίνεται ο τίτλος στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται όμως πως οι δυο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πιο συγκεκριμένα για τα. πόδια του Σέρχιο-Κουν-Αγουέρο.

Ο ατζέντης του 22χρονου, μίλησε στο Sport.co.uk για τον πελάτη του και είπε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» και οι «μπλε», έχουν βάλει στο μάτι τον Αργεντινό σταρ. Ο γαμπρός του Μαραντόνα, σε τέσσερις χρονιές στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, έχει δείξει την αξία του και έχει πάρει τα φλας επάνω του.

«Μια κίνηση το  καλοκαίρι; Καλή ερώτηση. Προς το παρόν δεν έχουμε καμία ιδέα. Παίκτες σαν τον Σέρχιο πάντα παρακολουθούνται από τους κορυφαίους συλλόγος του κόσμου. Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγάλοι σύλλογοι, αλλά το ίδιο κάνουν και η Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ και Μπαρτσελόνα. Αυτοί είναι που παρακολουθούν το παίκτη τακτικά. Ο Σέρχιο είναι μόνο 22χρονών και έχει τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη παίζοντας για ένα σύλλογο, που δεν είναι συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προφανώς θα ήθελε να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα. Θα δούμε τα πράγματα το καλοκαίρι.», αυτά ήταν τα λόγια του Μπρούνο Σατέν, ατζέντη του 22χρονου Αργεντινού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.