Αποφασισμένος να πετύχει ο Μιράντα

Με ανυπομονησία περιμένει τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο κεντρικός αμυντικός της Σάο Πάολο Μιράντα.

Με ανυπομονησία περιμένει τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο κεντρικός αμυντικός της Σάο Πάολο Μιράντα. Η μετακίνηση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο και ο 26χρονος Βραζιλιάνος είναι αισιόδοξος ότι θα πετύχει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου και ανυπομονώ να πάω καλά με την Ατλέτικο. Εχω ακόμα μερικά παιχνίδια με τη Σάο Πάολο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να αποχαιρετήσω τους οπαδούς της όπως τους αξίζει. Θα πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι είμαι ενθουσιασμένος με την ιδέα της επιστροφής μου στην Ευρώπη», συμπλήρωσε ο Μιράντα, που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Σοσό, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί και επέστρεψε στη Βραζιλία.

«Στη Γαλλία, κατάλαβα πόσο διαφορετικό ήταν το βραζιλιάνικο από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν ήμουν έτοιμος ακόμα και επέστρεψα στην πατρίδα μου, όπου ωρίμασα παίζοντας στη Σάο Πάολο. Μερικές φορές κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για να βελτιωθεί ένας παίκτης. Ξέρω ότι η Ατλέτικο είναι μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και είναι πρόκληση για μένα να καθιερωθώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να διεκδικήσει τρόπαια την επόμενη σεζόν», κατέληξε ο Μιράντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.