Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Αϊντχόφεν 1-2: Ζορίστηκε αλλά πήγε τελικό! (hls)

Η Αϊντχόφεν πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου αφού ανέτρεψε το σε βάρος της 1-0, εκμεταλλευόμενη και την αποβολή του Κράμερ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς ήθελε να πετύχει ένα ακόμα “θαύμα” και για 43 λεπτά το πίστευε πολύ. Μάλιστα προηγήθηκε απέναντι στην Αϊντχόφεν στον μονό ημιτελικό που διεξήχθη στην έδρα της με τον Κόρντομα στο 36′. Ο Ισπανός είχε ανοίξει το σκορ και στο ματς με τον Άγιαξ και πολλοί πίστεψαν πως η μαγική εβδομάδα θα συνεχιστεί.

Ωστόσο στο 43′ μετά από μια πολύ ωραία οργανωμένη επίθεση, ο Ζάχαβι έκανε το 1-1 φέρνοντας το ματς στα ίσα. Σα να μην έφτανε μόνο αυτό για την ομάδα του Φαν Βόντερεν, δύο λεπτά μετά αποβλήθηκε ο Κράμερ που ανέκοψε αντεπίθεση του Ζάχαβι και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Ζούνιορ σκόραρε στην πρώτη επίθεση της PSV, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο εκτεθειμένος Ζάχαβι παρεμπόδιζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα Νόπερτ. Εν τέλει η Γκόου Αχέντ άντεξε μέχρι το 69′ όταν ο Φέιρμαν βρήκε κενό από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα για το 2-1 σε ένα γκολ που σίγουρα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει.

Στο 73′ ο Φέιρμαν είχε δοκάρι με την Αϊντχόφεν να θέλει να βάλει πρόωρο τέλος στο ματς αλλά να ψάχνει το γκολ με αφέλεια. Έτσι με το εύθραυστο 2-1 να παραμένει η Γκόου Αχέντ ανέβασε πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή και προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν παρέα με τους φιλάθλους τους και όλο το υπόλοιπο γήπεδο να χειροκροτεί την υπερπροσπάθεια τω παικτών της ομάδας τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.