Άγιαξ-Εξέλσιορ Μάασλαους 9-0: Πρόκριση υπεράνω κριτικής (hls)

Ο Άγιαξ παίζοντας με παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία του έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στην Μάασλαους ομάδα τρίτης κατηγορίας και προκρίθηκε στους "8" έχοντας το μυαλό στην κυριακάτικη μάχη κορυφής με την Αϊντχόφεν.

Ο Τεν Χαχ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας, αλλά και πάλι ο Άγιαξ δεν είχε κανένα πρόβλημα να συντρίψει την ερασιτεχνική Εξέλσιορ Μάασλαους από την τρίτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, η οποία μάλιστα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις εδώ και πάνω από έναν μήνα καθώς έχει ανασταλεί το πρωτάθλημα.

Έτσι ο Αίαντας σε ματς που δεν ήταν ούτε μια δυνατή προπόνηση άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Ταλιαφίκο, ακολούθησαν τρία σερί γκολ του Ντανίλο στο 21′ με πέναλτι, στο 26′ και στο 37′ για να κλείσει το ημίχρονο στο 5-0 με γκολ του 18χρονου Ρέχεϊρ στο νταμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Ο Ντανίλο στο 55′ έκανε το 6-0, ενώ γκολ στο δικό του ντεμπούτο και λίγο πριν κλείσει τα 18 του έκανε ο Ισλανδός Χλίνσον για το 7-0. Ακολούθησαν δύο γκολ του Ντάραμι στο 66′ και στο 83′ για να διαμορφωθεί το τελικό 9-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.