Τβέντε – Άλκμααρ 1-2: Πρόκριση με Παυλίδη! (hls)

Με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο 82ο λεπτό, η Άλκμααρ κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Τβέντε και πήρε το "εισιτήριο" της πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο 82ο λεπτό, η Άλκμααρ κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Τβέντε και πήρε το “εισιτήριο” της πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Στη “μάχη” Παυλίδη – Λημνιού, νικητής βγήκε ο πρώτος, καθώς η καλύτερη Άλκμααρ κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 της Τβέντε και να συνεχίσει τη διαδρομή της στη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα… ανέλπιστο πέναλτι στο 47ο λεπτό, καθώς ο Δανός τερματοφύλακας Βίνταλ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ουγάλδε. Ο Φαν Βολφσβίνγκελ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Άλκμααρ, η οποία ισοφάρισε στο 63ο λεπτό με αυτογκόλ του Πλεγουεθουέλο.

Τελικά ο Βαγγέλης Παυλίδης έδωσε τη λύση, καθώς σε κόντρα επίθεση και μετά από πάσα του Εβγέν, ο διεθνής επιθετικός έκανε την κούρσα και το πλασέ για να σημειώσει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Ο Παυλίδης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν ο πρωταγωνιστής της Άλκμααρ, ο Χατζηδιάκος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός ενδεκάδας εξαιτίας ενός τραυματισμού που προέκυψε στην προθέρμανση, ενώ ο Λημνιός ήταν στο βασικό σχήμα της Τβέντε, είχε καλή παρουσία και αντικαταστάθηκε στο 85ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.