Εϊμπάρ – Αλαβές 1-1 : Τα πάντα θα κριθούν στην Βιτόρια (hls)

Ισόπαλος έληξε ο πρώτος ημιτελικός των πλέϊ-οφ της ανόδου στην χώρα των Βάσκων. Η Αλαβές αιφνιδίασε με το γκολ του Σιλά στο 8' και η Εϊμπάρ ισοφάρισε με τακουνάκι του Στόϊτσκοφ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου

Όπως οι περισσότεροι περιμέναν έτσι κι έγινε. Η Αλαβές και η Εϊμπάρ θα λύσουν τους “λογαριασμούς” τους την ερχόμενη Πέμπτη στην έδρα της Ντεπορτίβο μετά την ισορροπία, όπως αυτή προέκυψε στην πρώτη τους παρτίδα.

Πιο επιθετικά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι κατορθώνοντας να σκοράρουν με τον Σιλά έπειτα από εκτέλεση πλάγίο (!) του Τενάλια και μονοκόματο πλασέ του Σενεγαλέζου, μόλις στο 8ο λεπτό!

Η Εϊμπάρ προσπάθησε να πιέσει και δυσκολεύτηκε αρκετά ώσπου να προκύψει μια ολιγωρία στην άμυνα της Αλαβές, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους – έπειτα από άλλη μια εκτέλεση πλάγιου άουτ – προκειμένου με ένα θεαματικό τακουνάκι ο “Στόϊτσκοφ” να κάνει το 1-1.

ΠΙο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας 2-3 καλές φάσεις για γκολ. Στο 70′ όμως έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς είδε 2η κίτρινη κάρτα ο αρχηγός τους Αρμπίγια για δυνατό μαρκάρισμα. Στο τελευταίο 20λεπτο η Αλαβές πίεσε δίχως όμως να αλλάξει κάτι..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.