Μάλαγα-Οβιέδο 0-1: Την “βύθισε” (hls)

Η Οβιέδο με γκολ του Μανού Βαγέχο πήρε σπουδαίο διπλο στο Ροσαλέδα αφήνοντας την Μάλαγα τέσσερις βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Μάλαγα “καιγόταν” για τη νίκη απέναντι στην Οβιέδο ώστε να “αναπνεύσει” βαθμολογικά στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία. Ωστόσο η Οβιέδο ήταν τακτικά καλύτερη και κατάφερε -μολονότι είχε λιγότερο τη μπάλα στα πόδια- να πετύχει εκείνη το “χρυσό” γκολ που την απομάκρυνε από τις τελευταίες θέσεις και της έδωσε και πάλι το δικαίωμα να κοιτά προς τα πάνω.

Σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν, η Οβιέδο είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαστόν στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης όπου νικήθηκε από τον Γιάνιεθ. Στην πρώτη φάση όμως του δεύτερου μέρους, στο 58′, μετά από ωραόα συνεργασία του Αϊχάδο με τον Ένριχ, ο πρώτος έκανε τη σέντρα και ο Μανού Βαγέχο με όμορφη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σα να μην έφτανε μόνο αυτό για τη Μάλαγα, ο Μπούργος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα πριν καν η ομάδα του κάνει τη σέντρα. Όσο κι αν προσπάθησε από τον πάγκο ο Πεγιθέρ να βοηθήσει την ομάδα του, η Οβιέδο κατάφερε να αντεπεξέλθει και να μην απειληθεί ουσιαστικά πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.