Απίθανο: Η Ατλέτικο έριξε «7άρα» στη Ρεάλ

Απίστευτα πράγματα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία «σκόρπισε» με 7-3 την «αιώνια» αντίπαλο της, Ρεάλ στο «MetLife Stadium» για το International Champions Cup.

Απίστευτα πράγματα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία «σκόρπισε» με 7-3 την «αιώνια» αντίπαλο της, Ρεάλ στο «MetLife Stadium» για το International Champions Cup.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μετέτρεψε σε… σάκο του μποξ τη «βασίλισσα», ήταν ο Ντιέγκο Κόστα με τέσσερα (!) γκολ. Ο Ισπανός φορ άνοιξε το χορό των τερμάτων μόλις στο πρώτο λεπτό, ακολούθησε το γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο 8’, ενώ πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο ο Κορέα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 28’ ο Ντιέγκο Κόστα ανέλαβε και πάλι δράση. Πέτυχε το 4-0, ενώ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ολοκλήρωσε το χατ – τρικ, διαμορφώνοντας το 5-0. Παρόλα αυτά, δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 51’ βρήκε για τέταρτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οκτώ λεπτά αργότερα η Ρεάλ μείωσε σε 6-1 με τον Νάτσο, ενώ στο 70’ ο Βιτόλο έγραψε το 7-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι Μπενζεμά με πέναλτι και Σάντσεζ.

Αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, αφού Ντιέγκο Κόστα και Καρβαχάλ αποβλήθηκαν στο 65ο λεπτό λόγω μεταξύ τους διαμάχης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.