Κύπελλο στους Fentagin!

Μοναδικές στιγμές αποθέωσης για τους πρωταγωνιστές του κυπέλλου τόσο στις Αφιδνές όσο και στο Μαζαράκη από τρελαμένους Fentagin!

Μοναδικές στιγμές αποθέωσης για τους πρωταγωνιστές του κυπέλλου τόσο στις Αφιδνές όσο και στο Μαζαράκη από τρελαμένους Fentagin!

Ο Γιώργος Σπανός δεν σταματά να ζητά τη στήριξη του κόσμου πριν από κάθε παιχνίδι κάνοντας παράλληλα ότι περνάει από το χέρι του για να συσπειρώσει τον κόσμο του “γιγαντιαίου” Δήμου του Περιστερίου γύρω από την ομάδα της πόλης του. Σήμερα τα ξημερώματα ίσως ένιωσε για πρώτη φορά δικαιωμένος!

Πάνω από 400 οπαδοί του Ατρόμητου περίμεναν την ομάδα στα διόδια των Αφιδνών με τους παίκτες να μην πιστεύουν στα μάτια τους! Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν εκεί μοναδικές θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό όλης της αποστολής των Περιστεριωτών! Μερικοί παίκτες της ομάδας κατέβηκαν από το πούλμαν και έγιναν ένα με τους Fentagin!

Οι πανηγυρισμοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Αφού έμειναν όλοι κάμποση ώρα στα διόδια, εν συνεχεία η αποστολή της ομάδας με συνοδεία πλήθος αυτοκινήτων έφτασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και το γλέντι άναψε ακόμα περισσότερο. Περίπου 300 Fentagin που περίμεναν εκεί έκαναν τη νύχτα μέρα με καπνογόνα και συνθήματα σε μια πρωτοφανή έκρηξη αγάπης!

Φυσικά οι πρωταγωνιστές δε μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι και με μπροστάρη τον πιο φανατικό “Fentagin”, τον Γιάννη Καραλή έγιναν ένα με τον κόσμο. Ο νεαρός άσος της ομάδας χόρευε και τραγουδούσε ημίγυμνος σε ρυθμούς κυπέλλου, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Σκόνδρα.

Ιδιαίτερης αποθέωσης έτυχαν ο αρχηγός “διαμάντι” της ομάδας, Κώστας Νεμπεγλέρας, αλλά και ο Ανρί Καμαρά. Πρώτος στους χορούς ήταν και ο Μαρσέλο Ολιβέιρα που καθόλου αδίκως οι συμπαίκτες του τον φωνάζουν τρελό! Φυσικά όλοι οι παίκτες της ομάδας είχαν χαθεί στις αγκαλιές του κόσμου!

Μεγάλη αποθέωση γνώρισε και ο Γιώργος Δώνης τον οποίο οι οπαδοί σήκωσαν στα χέρια. Ο “μετρ των τελικών” ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος τεχνικός του Ατρομήτου που οδηγεί την ομάδα σε έναν τίτλο και αυτό του ζητούσαν επίμονα οι συγκεντρωμένοι Fentagin.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.