“Ποδοσφαιριστές μαχητές…”

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και γι' αυτό με την Καβάλα. Δημοσίευμα για Ρούντολφ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και γι’ αυτό με την Καβάλα που προηγήθηκε. Ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να “ξυπνήσει” τους παίκτες με σκοπό να επιστρέψουν την Τετάρτη το βράδυ με το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

“Είστε επαγγελματίες και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ματς για ποδοσφαιριστές άνδρες, για ποδοσφαιριστές μαχητές. Οποιος δεν αντέχει να μου το πει να μην έρθει στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να κατακτήσουμε την πρόκριση, αυτό άλλωστε θέλουμε. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Καβάλα, δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη, αλλά όχι για την απόδοση τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Επίσης τους είπε πως πρέπει να ξεχάσουν τον αγώνα με τους “αργοναύτες” για το πρωτάθλημα και να συγκεντρωθούν σε αυτό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

* Ιταλικο δημοσίευμα ανέφερε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ούγγρο επιθετικό της Μπάρι, Γκέργκελι Ρούντολφ. Είναι διεθνής, 26 ετών και αγωνίζεται στην ομάδα του Μπάρι, δανεικός από την Τζένοα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.