Τρεις αμφίβολοι για Τούμπα

Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν οι Γεωργέας, Λαγός και Γκέντσογλου θα τεθούν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν ο Νίκος Γεωργέας καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο έμπειρος αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα και παραμονή του αγώνα με το δικέφαλο του βορρά θα προσπαθήσει να γυμναστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι Παναγιώτης Λαγός και Σάββας Γκέντσογλου δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα με την ΑΕΚ. Οι δυο παίκτες που τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση με την Καβάλα έκαναν ατομικό στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του Ντίνο Ντρπιτς και δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα της Τετάρτης. Το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους.

Ατομικό πρόγραμμα εκτός από τον Γεωργέα ακολούθησαν και οι Λευτέρης Ιντζόγλου και Γιώργος Νικόλτσης. Όσοι συμμετείχαν στην αναμέτρηση με τους «Αργοναύτες» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 12.00. Πριν από την έναρξή της θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.