“Να γεμίσουμε το γήπεδο”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία ζητούν από τον κόσμο της πόλης να γεμίσει το γήπεδο στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία ζητούν από τον κόσμο της πόλης να γεμίσει το γήπεδο στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο την Τετάρτη, έτσι ώστε να βοηθήσουν τους παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη να κατακτήσουν την πρόκριση για τον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των AUSTRIAN BOYS F.C
“Αναμφίβολα η προσεχής Τετάρτη χαρακτηρίζεται ως η πιο ιστορική ημέρα για τα αθλητικά δρώμενα της Μαγνησίας. Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται μια ανάσα από τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτά που κάποτε έμοιαζαν όνειρα μακρινά ήρθαν να μετατραπούν σε πραγματικότητα για κάθε κάτοικο της Μαγνησίας. Η Πόλη γιορτάζει και ετοιμάζεται να στείλει τον πανάξιο εκπρόσωπό της στο ΟΑΚΑ για ένα ματς ορόσημο που θα καθηλώσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Η καρδιά κάθε Βολιώτη την Τετάρτη θα χτυπά στο Πανθεσσαλικό. Το στάδιο πρέπει να κοκκινίσει από τα κασκόλ και τις σημαίες  σε μια τελευταία πρόβα πριν κοκκινίσουμε το ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου. Τα 11 παλικάρια που θα κληθούν να σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος αυτής της ιστορικής στιγμής πρέπει να μας νοιώσουν δίπλα τους. Χρειάζονται τη φωνή και τη συμπαράσταση κάθε Βολιώτη και κάθε Βολιώτισσας. 90 λεπτά φωνή, 90 λεπτά τραγούδι, 90 λεπτά γιορτής για την ομαδάρα μας που με τους θριάμβους της μας κάνει όλο και πιο περήφανους. Η Νίκη-Πρόκριση είναι δικιά μας. Μπροστά σε 20000 Βολιώτες κανένας αντίπαλος δεν έχει τύχη. Όλοι λοιπόν στο Πανθεσσαλικό γιατί πλέον την ιστορία την γράφουμε εμείς.

 Όταν κάποιοι άλλοι εναπομείναντες μίζεροι  της πόλης μας ,τη Τετάρτη το μεσημέρι θα γιορτάζουν τη πίκρα της μιζέριας τους τρώγοντας μαρούλια , καρότα , γουστέρες  σαλιγκάρια και μανιτάρια , εμείς οι οργανωμένοι οπαδοι  διοργανώνουμε  μαζική πορεία προς το Πανθεσσαλικό από το “ΑΣΥΛΟ” στης 15:00 και καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει το παρών  του ,  δίνοντας από νωρίς σε όλη τη πόλη το κλίμα του ημιτελικού”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.