Σε ρυθμούς πρόκρισης

Έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου εμφανίζεται η ΑΕΚ (21:00).

Έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου εμφανίζεται η ΑΕΚ (21:00). Η Ένωση φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να πάει με αβαντάζ στη ρεβάνς της Τούμπας. Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα, καθώς πιστεύει πως το μηδέν στα μετόπισθεν στην πρώτη αναμέτρηση, μπορεί να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τους Δέλλα και Λυμπερόπουλου, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια. Οι Νασούτι και Δέλλας θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ οι Καράμπελας και Ματέο θα καλύψουν  τα δυο άκρα της άμυνας. Οι Ντιόπ και Μάκος θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, ενώ οι Λυμπερόπουλος, Σκόκο και Μπερνς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπαχά.

Στους «κιτρινόμαυρους» δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα, πέρα της νίκης, καθώς η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος είναι ο μόνος στόχος που τους έχει απομείνει την εφετινή σεζόν, μαζί με την έξοδο στο Champions League. Η Ένωση θα έχει στο πλευρά της τους φιλάθλους της, καθώς περίπου 30 χιλιάδες φίλοι της ομάδας θα δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.