Όπως στη Μόσχα

Με οδηγό την εμφάνιση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Με οδηγό την εμφάνιση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει να ξεχάσει την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα για το πρωτάθλημα και να επικεντρώσει την προσοχή του στην πρώτη αναμέτρηση με την Ένωση, που θα κρίνει την συμμετοχή του στον τελικό της διοργάνωσης και ίσως τον τίτλο.

Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Οι Κοντρέρας και Τσιρίλο θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Λίνο και Σνάουτσνερ στα άκρα της άμυνας. Οι Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, ενώ οι Ίβιτς, Σαλπιγγίδης και Κουτσιανικούλης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μουσλίμοβιτς.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ επικρατεί αισιοδοξία και παρά την πρόσφατη ήττα από την Καβάλα, παίκτες και τεχνική ηγεσία τονίζουν πως θα καταφέρουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.