Πρώτο βήμα ιστορίας

Έτοιμοι για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, είναι οι Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου (18:00).

Έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίζονται Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου (18:00). Οι Περιστεριώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πανηγυρίσουν από την πρώτη αναμέτρηση την πρόκριση στον τελικό του ΟΑΚΑ, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε φιέστα.

Στις έως τώρα συναντήσεις των δυο ομάδων, οι δυο ομάδες μετρούν από μια νίκη, ενώ δυο αγώνες έμειναν ισόπαλοι. Τόσο ο Γιώργος Δώνης, όσο και ο Μάκης Κατσαβάκης ζήτησαν από τους παίκτες τους, συγκέντρωση και πειθαρχεία καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί με τον Μιχαηλίδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μπαζίνσκι, Νάστος, Σκόνδρας και Ολιβέιρα. Οι Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας και Τάτος θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος και Καμαρά, στο 4-3-3 που θα επιλέξει ο Δώνης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός Βόλου θα παραταχθεί χωρίς τον Μόνχε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Κατσαβάκης δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές συγκριτικά με τους έντεκα που πήραν τη νίκη στην Κέρκυρα. Η ενδεκάδα των Βολιωτών αναμένεται να αποτελείται από τους Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζαραδούκα, Σελεσι, Αλβάρες, Ακόστα, Καπετάνο, Ουμπίντες, Μπρέσκα και Σολάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.