Ραντεβού με την ιστορία!

Πανέτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Ατρόμητος και ο κόσμος του.

Πανέτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Ατρόμητος και ο κόσμος του. Οι “κυανόλευκοι” υποδέχονται την Τετάρτη (6:00 μ.μ.) τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της ιστορίας τους, κάτι που έχουν αντιληφθεί όλοι στο Περιστέρι.

Από το 1923 μέχρι και σήμερα, ο Ατρόμητος έχει φτάσει δύο φορές στους “4” της διοργάνωσης, αλλά ποτέ στον τελικό. Κι αν το 1992 ο Ολυμπιακός και πριν 3 χρόνια ο Άρης του Ντούσαν Μπάγεβιτς στάθηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια για το “αστέρι”, φέτος η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει τη μεγάλη ευκαιρία να προσθέσει μια “χρυσή” σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό δε σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Πρόκειται για μία ομάδα, που έχει εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής Σούπερ Λιγκ, τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται τόσο στο γήπεδο, όσο και στο βαθμολογικό πίνακα.

Τα παραπάνω ξέρει καλύτερα απ’ όλους ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλο, ενώ κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν το ανάλογο πάθος και να “παλέψουν” για να φτάσουν μέχρι τέλους στη φετινή ευχάριστη “περιπέτεια” του Κυπέλλου.

“Για τους άλλους 3 διεκδικητές του Κυπέλλου, η κατάκτηση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός, ενώ για μας αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση που είμαστε στην ημιτελική φάση του θεσμού. Σύμφωνα με το βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, που φαντάζει να είναι και το φαβορί. Από τη δική μας πλευρά, είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα φανούν απόλυτα δυνατοί, με ιδιαίτερο πάθος και μεγάλη φιλοδοξία. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας ενισχύσουν, δημιουργώντας μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα”, είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου, ο οποίος φαίνεται να έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στον ημιτελικό της Τετάρτης,

Ο αγωνιστικός στόχος του Ατρόμητου είναι… διπλός. Η διατήρηση του “μηδέν” στην άμυνα και η νίκη, που θα δώσει στους Περιστεριώτες το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Σ’ αυτή την προσπάθεια, ο Δώνης αναμένεται να παρατάξει ένα ισχυρό κέντρο με τρία αμυντικά χαφ (όπως συνηθίζει), ενώ ο μοναδικός του “πονοκέφαλος” έχει να κάνει με τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Καμαρά, Σαγκανόφσκι στην “τριάδα” της επιθετικής γραμμής.

Τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην αρχική 11άδα έχει ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Ισχυρό αουτσάιντερ από την άλλη, είναι ο Εντουάρντο Μπρίτο, που σκόραρε και είχε γενικότερα καλή παρουσία στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Αν ο Δώνης προτιμήσει τον Βραζιλιάνο, τότε στην κορυφή θα βρεθεί ο Καμαρά και ο Μπρίτο με τον Σαγκανόφσκι θα αγωνιστούν στις πτέρυγες.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχαηλίδης, ενώ την “τετράδα” της άμυνας θα συνθέτουν οι Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι. Στο κέντρο, σίγουρη είναι η παρουσία των Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη, ενώ ο Σαρμιέντο φαίνεται να “κερδίζει” την τρίτη θέση από τον Τάτο.

Η αποστολή των “κυανόλευκων”, που θα διανυκτερέυσει σε κεντρικό ξενοδοχείο, αποτελείται από τους: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Νάστο, Σκόνδρα, Καραλή, Καραγκούνη, Τάτο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκο, Μπρίτο, Σφακιανάκη, Σαρμιέντο, Δάρλα, Μελισσά, Νεμπεγλέρα, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σαμπού και Φαβάλι, ο Ιτάνζ και οι νεαροί Αθανασίου και Μπάλας.

Ο Γιώργος Δώνης, αλλά και η διοίκηση του συλλόγου κάλεσαν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και την Τετάρτη το Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου αναμένεται να θυμίζει παλιές καλές εποχές. Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν, πολλά εισιτήρια έχουν “φύγει” ήδη, ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά από νωρίς το πρωί μέχρι την έναρξη του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.