Κίνδυνος τιμωρίας

Η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας της εξαιτίας των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας της εξαιτίας των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς με τον Παναθηναϊκό.Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν την κλήση τους σε απολογία και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερη της μίας αγωνιστικής. Άγνωστο παραμένει αν η «Ένωση» τιμωρηθεί στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ καθώς δεν έχει οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Πλέον η  προσοχή όλων στην ΑΕΚ στρέφεται στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:30). Απόντες από το ματς αυτό θα είναι σίγουρα οι Δέλλας και Γεωργέας.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο  επιβεβαίωσε την πληροφορία πως απέρριψε πρόταση της Εσκισεχίρσπορ. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνω στην ΑΕΚ. Για μένα δεν υπάρχει άλλη ομάδα, μόνο η ΑΕΚ! Εδώ θέλω να μείνω και όλοι το γνωρίζουν. Ισχύει η πρόταση που δέχθηκε η ΑΕΚ από τουρκική ομάδα, αλλά δεν με ενδιαφέρει! Μόνο η ΑΕΚ με νοιάζει. Το έχω αποδείξει και συνεχίζω να το αποδεικνύω. Μόνο η ΑΕΚ», δήλωσε στο aek365.gr.

Ο μάνατζερ του Αβραάμ Παθ δήλωσε στη «SportDay» πως υπήρξε κρούση εν όψει του καλοκαιριού, όταν και ο πελάτης του μένει ελεύθερος.  «Δεν υπάρχει πρόταση της ΑΕΚ. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο έχει ρωτήσει ο Χιμένεθ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι παραπάνω για το καλοκαίρι. Είναι πολύ νωρίς άλλωστε. Ο Χιμένεθ κοιτάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι δεδομένων και των οικονομικών δυνατοτήτων της ΑΕΚ», δήλωσε ο Άλβαρο Τόρες.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.